Bedrijfsinfo

Schaap Agri Service BV is gespecialiseerd in de logistiek en verwerking van mest en andere vloeibare producten. Daarnaast kunt u bij Schaap Agri Service BV terecht voor kalkproducten en grond- en gewasbemonstering. Bedrijfseigenaar Sjang Schaap heeft jarenlange ervaring in dit vakgebied.

In samenwerking met verschillende transporteurs beschikt Schaap Agri Service BV over diverse tankwagens, walking floors, koelwagens en zandkieper. De focus van het bedrijf ligt op een correcte levering van de gevraagde kwaliteit op het gewenste tijdstip met een passende prijs.
Schaap Agri Service BV heeft verspreid over diverse gebieden in Nederland opslagcapaciteit beschikbaar. De afnemers liggen verspreid in Groningen, Drenthe, Veendam, Texel, Wieringermeer, Betuwe, Maas en Waal, Moerdijk, Hoeksewaard, Voorne-Putten, Tholen, Zuid-Noord Beveland, Noord-Limburg en in de omgeving van Odiliapeel. Voor de afnemers in onder meer Veendam, Wieringermeer en Texel gaat het transport via de scheepsvaart.

Logistiek, service en een correcte en tijdige administratieve en financiƫle afwikkeling zijn de speerpunten van het bedrijf.